Een keuken op maat ontwerpen, hoe gaat dat?

Jouw keuken op maat ontwerpen, wij helpen je graag.

Een geweldige keuken ontstaat niet zomaar. Een keuken op maat ontwerpen is daarom heel belangrijk. Wij hebben meer dan 23 jaar ervaring in de keukenbranche en helpen je graag met het ontwerpen van jouw ideale keuken op maat. Een goed ontwerp is volgens een een combinatie van harmonie tussen de optiek en praktische zaken.

Een keuken op maat ontwerpen die optisch klopt.

Een keuken moet optisch kloppen. Hiermee bedoelen we dat er rust moet zijn in het ontwerp. Niet veel verschillende lijnen, veel symmetrie en frontmaten die overeenkomen met andere maatvoeringen. Het ontwerpen van een keuken op maat verdiend aandacht en tijd en dat is precies wat wij eraan besteden. We zorgen ervoor dat de keuken optisch helemaal klopt, in verhouding is en zo in een VT wonen uitzending kan.  We ontwerpen de keuken uiteraard samen met u, dus uw wensen staan altijd centraal. Hieromheen adviseren wij u graag. Een keuken op maat ontwerpen doen we samen, u de wensen wij de kennis.

 

We ontwerpen een keuken die technisch klopt en praktisch werkt.

een keuken op maat ontwerpen, waar letten we op.Een keuken moet praktisch zijn. En ja optisch moet de keuken ook kloppen, maar je wil een keuken die functioneel is. We verwerken een aantal basis regels zoals dat je links en rechts van het koken en het spoelen werkblad ruimte moet houden en het liefst zoveel mogelijk tussen het koken en het spoelen in. Hier zal je waarschijnlijk het meest gaan staan als je eten gaat voorbereiden.

Daarnaast is het belangrijk om de looplijnen in de gaten te houden. Het is dus belangrijk waar je de koelkast plaatst, maar bijvoorbeeld ook waar je de vaatwasser plaatst. Je wilt bijvoorbeeld niet dat als deze openstaat, deze de looproute versperd of erger. Zo zijn er nog een aantal praktische zaken waarbij we u graag bijstaan.

 

Kostenloos een ontwerp maken van jouw ideale keuken op maat.

Met onze 23 jaar ervaring in de keukenbranche, weten we wat goed werkt en wat niet. We hebben honderden keukens ontworpen en weten hierdoor snel wat voor u het beste werkt. Uiteraard hebben wij altijd een adviserende rol, uw eigen visie en wensen blijven altijd voorop staan, als we aan een ontwerp beginnen. Samen creëren we een keuken op maat, die uniek en persoonlijk is.

Wij rekenen geen kosten voor het ontwerpen van jouw ideale keuken. In onze optiek behoort dit tot ons werk, en zou het vreemd zijn om hier geld voor te berekenen. Je kan bij ons dus vrijblijvend je maten en wensen kenbaar maken, dan gaan we vervolgens voor je aan de slag. We kunnen online een ontwerp voor je maken, welke we aanpassen aan de hand van mailverkeer. Ook kunnen we een afspraak maken voor in onze demoruimte. We gaan dan samen met het ontwerp aan de slag. En komt een thuisgesprek beter uit? Ook dat is mogelijk.

We adviseren je van ontwerp tot levering.

We zijn geen webshop of online concept. Ja we kunnen heel veel online regelen. Maar we zijn een echte servicegerichte onderneming die de klant centraal zet. We helpen je graag met je keuken op maat ontwerpen en adviseren je over materialen, kleuren en technische zaken.  We hebben meer dan 23 jaar ervaring met keukens en weten inmiddels wat goed werkt en wat niet. Wat is een maatwerk keuken voor jou? We verwerken graag al je wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek of mail ons je tekeningen en wensen door. We zijn je graag van dienst.