Maatwerk keukenbladen, passend voor elke keuken en elke smaak!

Een keukenblad moet duurzaam zijn, krasbestendig en zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijk. Ook de uitstraling is super belangrijk, dus onze collectie maatwerk keukenbladen bestaat dan ook alleen uit premium materialen. Je kan bij ons kiezen uit Natuursteen, composietsteen of Keramiek. Alle 3 de materialen hebben hun eigen unieke uitstraling, dus je kiest veelal voor de juiste optische match. Toch zijn er ook praktische verschillen welke we je graag voorleggen. Jouw keukenblad op maat is leverbaar in elke gewenste maat en dikte. Wij leveren ook jouw ikea werkblad op maat.

 

Maatwerk keukenbladen van natuursteen, robuust en puur natuur.

royal black natuursteenGa je voor robuust en een natuurlijke uitstraling? geen ander materiaal is zo uniek als natuursteen. Een keukenblad van natuursteen is in feite een stukje berg, dat is platen is gezaag en op je keuken wordt gelegd. Je krijgt elke keer een uniek stukje natuursteen. Er zijn meer dan 50 verschillende soorten leverbaar. Dus of je nu kiest voor wit, zwart of gemêleerd, er zijn voldoende kleurmogelijkheden voor je keukenblad van natuursteen.

Bij natuursteen kun je kiezen uit 3 verschillende afwerkingen: Hoogglans, Mat en gebrand(ruw)

 

 

Maatwerk keukenbladen van composiet, mega veel kleuren en structuren mogelijk.

calacatta gold composiet keukenbladZoek je een onderhoudsvriendelijk blad met veel kleuropties? Dan is composietsteen jouw keuze. Een composiet blad bestaat voor 93% uit vermalen natuurstenen, welke worden aangevuld met kleurstoffen en andere toevoegingen. Het geheel wordt met een kunsthars verbonden, zodat de toplaag helemaal homogeen wordt. Er kan dan geen vocht meer in het blad trekken. Dit heeft dus een praktisch voordeel t.o.v. natuursteen.

Ander groot voordeel is het feit, dat doordat het blad gecomponeerd is, er heel veel mogelijkheden zijn in kleuren en structuren. Zo kun je kiezen uit marmer looks, beton looks, fijne structuren, grove structuren en meer dan 500 kleuren! Composiet geeft je maatwerk keuken een geweldige uitstraling.

 

Maatwerk keukenbladen van keramiek, hufter proof en met een geweldige uitstraling.

keukenblad van keramiekWens je een keukenblad, waar geen vocht in trekt, dat krasbestendig is en ook nog eens hitte bestendig is? Dan is keramiek jouw keuze. Keramiek is een gebakken materiaal, dat op 1300 graden worden vervaardigd. Hierdoor ontstaat een toplaag die hufter proof is en overal tegen kan. Je kan dus gerust een hete pan op het blad zetten of  er direct op snijden, geen probleem.

Wij Leveren de gehele collectie keramiek van topmerken als Neolith en ascale! Er zijn meer dan 500 kleuren leverbaar in keramiek.

 

 

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Let op, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Kom de kleuren gerust bij ons bekijken.

Voorbeelden van onze maatwerk keukenbladen:

Zijn maatwerk keukenbladen duur? Wij zijn 20-50% voordeliger dan in de winkels.

De prijs van een nieuw maatwerk keukenblad is afhankelijk van vele factoren. De afmetingen, dikte, afwerking bepalen onder andere de totaalprijs. We maken dan ook graag een maatwerk offerte voor uw, zodat u altijd de best mogelijke prijs ontvangt. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte aan voor je maatwerk keukenblad of gehele maatwerk keuken! Wil je een prijsindicatie, bekijk dan onderstaande indicatie prijzen.

  • Natuursteen maatwerk keukenbladen. Prijs vanaf  Euro 289,- per m1.
  • Composiet maatwerk keukenbladen. Prijs vanaf Euro 329,- per m1.
  • Keramiek maatwerk keukenbladen. Prijs vanaf Euro 349,- per m1.

Prijzen per m1 ( 62 diep) , inclusief btw. excl bewerkingen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw maatwerk keukenbladen of jouw complete maatwerk keuken!