MDF keukenfronten op maat, 1001 mogelijkheden.

Ga je voor een vlakke deur, deur met groeven, kaderdeur of een special? U vraagt, wij produceren. Onze MDF keukenfronten op maat zijn leverbaar in meer dan 20 modellen en 10.000 kleuren. Je kan dus de maten, uitvoering, afwerking en kleur helemaal zelf bepalen. Uiteraard adviseren we je graag!

 

MDF keukenfronten met Laminaat. Goed beschermt en duurzaam.

Ga je voor die strakke moderne uitvoering of voor de landelijke? En ga je voor de kleur oudwit of voor kasjmier? Dergelijke keuze's kunnen gemaakt worden bij al onze maatwerk mdf fronten. Er zit echter wel verschil in de afwerking. Wil je een front dat niet krast en tegen een stootje kan? Dan adviseren we je een MD keukenfront met laminaat. Deze laminaat laag wordt machinaal aangebracht en beschermt je fronten optimaal. Je kan kiezen uit meer dan kleurvarianten, dus ook de keuze in kleuren is prima. Mocht je echter een unieke of persoonlijke kleur wensen, dan is lak wellicht jouw afwerking.

 

MDF keukenfronten met lak, maak je keuken uniek en persoonlijk.

Maatwerk keuken met farrow and ball kleurHeb je op pinterest een leuke keuken gezien in een unieke kleur? Geen probleem. We kunnen onze MDF keukenfronten afwerken met een laklaag. Hierdoor zijn alle kleuren van de regenboog mogelijk. Je kan o.a kiezen uit kleuren van Ral, sikkens of Farrow and ball.

Het aanbod is dus gigantisch! Onze lak bestaat uit 3 verschillende lagen en beschermt uw keukenfront goed. . Lak is wel iets gevoeliger voor krassen dan laminaat. Je kan overigens kiezen uit een Matte lak, zijdeglans lak of hoogglans lak Er zijn in totaal meer dan 10.000 kleuren mogelijk!

 

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Let op, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn 1001 opties mogelijk!

Basismodellen MDF keukenfronten op maat

Wat zijn de prijzen voor maatwerk MDF keukenfronten? 

Onze prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, We vragen je dus altijd om een offerte aan te vragen, zodat je altijd de best mogelijke prijzen van ons ontvangt. Wil je een indicatie, dan kun je alvast gaan rekenen met onderstaande bedragen.

  • Vlakke MDF keukenfronten met laminaat . Prijs Euro 229,- per m2.
  • MDF kaderfronten met laminaat. Prijs Euro 299,- per m2.
  • Vlakke MDF keukenfronten met laklaag. Prijs Euro 329,- per m2

Prijzen per m2, inclusief btw.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw Maatwerk keukenfronten of jouw complete maatwerk keuken!