Keukenkasten met de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland. 

keukenkast van ikea voor maatwerk keukens van upseven

De basis van onze maatwerk keukens, zijn van ikea. Ja je leest het goed! Wij kiezen er als maatwerk keuken specialist voor om de basis elementen van ikea te gebruiken voor onze keukens. Waarom? De uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding en de vele mogelijkheden die we met de kasten hebben.

Hoe ons concept werkt? We nemen de kastrompen, scharnieren en laden van ikea en we plaatsen hier onze maatwerk fronten, panelen en plinten op. Vervolgens plaatsen we een maatwerk keukenblad van natuursteen, composiet of keramiek. De apparatuur plaatsen en de maatwerk keuken is af.

 

 

 

Waarom kiezen voor ikea keukenkasten + Upseven?,  4 redenen om je te overtuigen

1 20 tot 70& voordeliger.

De keukenkasten van Ikea worden massaal gefabriceerd en hierdoor hebben ze een uitstekende prijs. Deze prijzen liggen 20 tot 70% lager dan bij de keukendealers. Je kan dus alleen al duizenden euro's besparen door voor een ikea basis te gaan. En dat terwijl je een prima kwaliteit krijgt met bovendien 25 jaar garantie!

2 Uitgekiende maten

Waar sommige keukenmerken kiezen voor hele bijzonder afmetingen, gaat ikea voor simpele, maar uitgekiende basis maten. De kasten zijn standaard 80 cm hoog, dus hoger dan de meeste keukenkasten. Hierdoor heb je meer ruimte in je kasten en een lagere plint. De breedte maten zijn 20,40,60 en 80 cm en bieden ook een prima basis voor een maatwerk keuken.

3 Maatwerk in een handomdraai

Omdat de keukenkasten van ikea terplekke nog in elkaar gezet moeten worden, is er heel veel mogelijk met de maten. Zo kan je bijvoorbeeld door het inkorten van de bodem en top plank, een maatwerk kast creëren in 5 minuten. Je kort bijvoorbeeld een 60 cm kast in tot 53,5 cm, besteld bij ons een maatwerk front van 53,5 en je hebt een maatwerk keukenkast! En lukt het zagen zelf niet, dan leveren wij je kastje aan op 53,5 cm!

4 Uitstekende kwaliteit

Je verwacht het wellicht niet van ikea, maar ikea kiest echt voor kwaliteit. De rompen van ikea zijn 18 mm dik, waar de meeste Duitste fabrikanten nog 16 mm leveren. Ook kiest ikea voor scharnieren en laden van het oostenrijkse Blum. Deze scharnieren en laden hebben een zeer lange levensduur. In ruim 50% van de duitse topmerken zit ook scharnierwerk van Blum! En vergeet niet , je krijgt 25 jaar garantie op je keukenkasten, scharnieren en laden.

 

 

maatwerk keukenkasten van ikea geleverd door upseven

 

Wil je een aanbieding ontvangen voor je nieuwe maatwerk keuken? 

We ontvangen je graag in onze demoruimte te Doetinchem, helpen je online of komen graag bij je thuis op bezoek.

Neem vrijblijvend contact met ons op,