Alle merken zijn leverbaar, keukenapparatuur voor een scherpe prijs.

keukenapparatuur voor je maatwerk keuken

Het merk van je keukenapparatuur voor je unieke maatwerk keuken bepaal je uiteraard helemaal zelf. Of je nu gaat voor de betaalbaarheid van Whirlpool, of het Design van Siemens, wij leveren elk merk en type.

Wij leveren jouw keukenapparatuur tegen een scherpe prijs. Elke merk dat in Nederland verkocht wordt is leverbaar. Je bent uiteraard ook vrij om elders online keukenapparatuur aanbiedingen aan te schaffen, dat is jouw keuze.

 

 

 

Wij leveren onder andere inbouwapparatuur van:

 • Atag
 • Etna
 • Pelgrim
 • Siemens
 • Bosch
 • Whirlpool
 • AEG
 • Bora
 • Neff
 • Miele
 • Samsung
 • en meer!

 

De juiste keuze maken voor je keukenapparatuur, 5 tips.

1 Vaatwasser kiezen.

Er is anno 2022 enorm veel keuze in vaatwassers. Helemaal prima, maar in onze optiek is 75% overbodig. Je hebt geen 10 programma's , extra functie's , Led lampjes en connectie met je app nodig. Een vaatwasser moet goed werken, zuinig zijn en lang meegaan. Kijk dus altijd naar een vaatwasser die zuinig is met energie en water, 3 tot 6 programma's heeft en check ook de garantietermijn. 5 tot 7  jaar garantie op je keukenapparatuur is een must.

2 Inductie kookplaat kiezen

Ook hier geld heel duidelijk, wat heb je nodig? De meeste 60-70 cm brede inductiekookplaten werken prima en zijn voor de meeste gezinnen meer dan functioneel. U kookt normaliter maar met 3-4 pannen tegelijk, dus een extra brede kookplaat is vaak niet nodig. Wil je meer efficiency? Neem dan een kookplaat zonder ronde zone's, maar met een grote inductie vlak. Dan ben je super flexibel en kun je ook grotere pannen goed kwijt.

3 Afzuigkap kiezen

Ga je voor een rvs schouwkap, een plafond afzuigunit of wellicht een geïntrigeerde afzuiging in je kookplaat?. Dat hangt uiteraard af van je type keuken en wat je mooi vindt. Ons advies? Bij een rechte keuken of L vorm keuken, is een schouwkap het meest efficiënt. Heb je een dieper blad of kookeiland, dan is een plafond afzuiging het meest ideaal. Ook een geïntegreerde afzuigunit in de kookplaat werkt prima. Maar hou wel rekening met het feit, dat het veel kastruimte wegneemt. Een algemene tip, ga altijd met je afvoer naar buiten. Een recirculatie afzuigkap werkt, maar is altijd een alternatief.

4 Oven en magnetron kiezen

Ga je voor een combi-oven, 2 ruime ovens of een simpele magnetron? Wat heb je nodig? 2 dikke design ovens staan natuurlijk heel vet in je nieuwe maatwerk keuken, maar als je deze maar 3x per jaar gebruikt is het ook weer zonde. Wil je een dubbele oven? Dan adviseren wij je om een grotere oven ( nis 60) te nemen, in combinatie met een combi-oven( nis 45). Je hebt dan enorm veel oven ruimte en een magnetron functie. Kom maar op met die kerstmenu's. Twijfel je of je überhaupt een oven nodig hebt, ga dan voor een combimagnetron. Dan ligt de focus op de magnetron, maar mocht je een keer willen bakken, dan kan dat ook.

5 Welke koelkast kies je?

Een koelkast is het belangrijkste in je keuken. Beperk je dus niet. Twijfel je tussen een 180  liter of 225 liter? Ga dan voor de 225 liter. Je hebt altijd koelkast ruimte tekort, dus hou hier rekening mee bij het ontwerpen van je nieuwe maatwerk keuken!  Je kan dit maar 1x goed plannen. extra tip, neem een koelkast met een 0 graden zone. Je groente en fruit blijft dan langer vers en smakelijk. En twijfel je over een vriezer in je keuken? Als je de ruimte hebt, dan altijd doen. Een vriezer is eer praktisch in je keuken.

keukenapparatuur kopen voor je nieuwe maatwerk keuken

 

Wil je een aanbieding ontvangen voor je gewenste keukenapparatuur en / of je nieuwe maatwerk keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op,