Maatwerk keukenfronten in vele materialen en kleuren.

Onze collectie met maatwerk keukenfronten is zeer uitgebreid. Zo leveren wij 3 basismaterialen, die afgewerkt kunnen worden op verschillende manieren. Onze voordeligste fronten zijn de kunststof keukenfronten. Deze hebben een basis van melamine en worden voorzien van een kunststof toplaag die het front goed beschermt en zijn uitstraling geeft. Onze kunststof fronten zijn leverbaar in meer dan 200 verschillende kleuren.

 

Maatwerk keukenfronten van houtfineer en massief hout.

Ook onze houten keukenfronten zijn zeer populair anno 2022. Wij leveren 2 verschillende uitvoeringen:

  • Vlakke MDF keukenfronten met houfineer. Leverbaar in 20 uitvoeringen en 40+ kleuren hout.
  • Kader keukenfronten van massief eiken, leverbaar in 10 modellen en 40 kleuren hout.

MDF keukenfronten met laminaat laag of laklaag?

Onze MDF keukenfronten zijn leverbaar in meer dan 20 varianten en meer dan 10,000 kleuren. Je kan kiezen voor een toplaag van laminaatfolie of van lak. Laminaatfolie beschermt je front optimaal, en er zijn 200 verschillende kleuren en structuren mogelijk. Wil je echter een unieke kleur van bijvoorbeeld Ral of farrow and ball? Dan lakken we de fronten, zodat jij een unieke en persoonlijke maatwerk keuken krijgt.

 

Ook speciale maatwerk keukenfronten leverbaar.

Wil je ergens een accent leggen in je maatwerk keuken? Of vindt je het leuk om unieke fronten te hebben in je keuken? Wij leveren ook speciale keukenfronten op maat. Denk dan bijvoorbeeld aan keukenfronten van echt leder, metaallook, marmerlook of betonlook. Je geeft je maatwerk keuken hier een speciale look mee, of geeft een bepaald gedeelte net even een bijzonder touche.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Gratis offerte en stalen aanvragen

Heb je interesse in onze maatwerk keukenfronten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Je kan ons mailen of whatsappen,waarna je binnen 24 uur een offerte van ons ontvangt.

Wil je de materialen en kleuren in het echt bekijken? Kom dan op afspraak naar onze demoruimte in Doetinchem, of vraag je favoriete stalen aan via de mail of whatsapp. We sturen de stalen dan zsm naar je op.  Heb je andere wensen, laat het ons weten, we zijn je heel graag van dienst.

Neem contact op.