Eindelijk een middenweg tussen standaard keukens en exclusief maatwerk.

Een keuken koop je voor vele jaren. Je kookt er je eten, eet er met vrienden/ familie en belangrijker nog, je besteed een groot gedeelte van je leven in je keuken. Geen wonder dat mensen anno 2022 niet meer kiezen voor een standaard keuken, maar voor betaalbare maatwerk keukens die ook echt persoonlijk en uniek is! Door de online oriëntatie is er een enorme keuze in keukens. Helaas heb je bij de meeste keukenzaken een beperkt aanbod in materialen en kleuren. Bij de exclusievere keukenzaken en de interieurbouw, kun je alles volledig naar wens laten maken. Dus dat is top. Echter heb je dan wel een serieus budget nodig van minimaal 25.000 tot 50.000 euro. Tot nu!

Ons Upseven concept biedt je nu een middenweg tussen standaard keukens en exclusief maatwerk. We bieden je wel de ongekende maatwerk mogelijkheden, maar zorgen dat je keuken wel betaalbaar blijft. Voor gemiddeld 7.500 tot 25.000 euro kun je bij ons een keuken helemaal op maat laten maken. Echt een keuken zoals jij hem wil!  Elk kastje, front of blad kan aangepast worden in hoogte, diepte, uitvoering, materiaal en kleur!!!

 

De basis van ikea, de rest volledig op maat. Creëer geweldige betaalbare maatwerk keukens.

Hoe we dat doen? We combineren de massa productie van ikea met onze maatwerk keukenfronten en werkbladen. Hierdoor kunnen we je 1001 mogelijkheden bieden, binnen je gestelde budget!

Ikea heeft een prima aanbod in keukenkasten, laden en scharnieren. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en ook de garantie is maar liefst 25 jaar. Helaas is het aanbod in materialen en kleuren wel heel beperkt. Daarom werkt de combinatie met Upseven zo goed!

Of je nu een standaard keukenkast neemt van Ikea, Bribus of een ander Duits keukenmerk, het is allemaal melamine en de kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Toch zitten er gigantische prijsverschillen in de prijzen van keukenkasten. Ikea biedt echter de beste prijs-kwaliteit verhouding die er in Nederland te vinden is. Voor ons de beste keuze als het gaat om de basis van de keuken.

Betaalbare maatwerk keukens van upseven

 

Wij adviseren je van ontwerp tot levering, altijd eerlijk en transparant advies.

Met ruim 24 jaar ervaring in de branche, weten we inmiddels wat wel werkt en niet werkt. Onze ervaring zorgt voor geweldige inzichten voor je ontwerp en je krijgt van ons altijd degelijk en eerlijk advies, geen praatjes! We leveren onze keukens foutloos af, en als er dan al eens iets misgaat, dan lossen we dat snel en accuraat op. Onze service is ouderwets en volledig gericht op het creëren van een tevreden klant. Onze Achterhoekse mentaliteit wordt ook als zeer prettig ervaren.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

  1. Geef je wensen door en we maken een ontwerp voor je. Dit kan online, samen met u in onze demoruimte te Doetinchem of bij u thuis.
  2. Nadat het ontwerp is afgerond ontvangt u van ons een offerte voor de gehele keuken.
  3. U beslist zelf of u de gehele keuken afneemt, of bijvoorbeeld liever zelf de apparatuur elders besteld. U bepaalt.
  4. Na akkoord worden de elementen besteld. We bestellen de fronten, werkbladen en panelen en leveren een bestellijst aan voor de ikea materialen. U besteld de ikea materialen zelf, zodat u voordelig uit bent.
  5. Na 6-7 weken leveren wij de bestelde elementen bij u af.
  6. De keuken kan geplaatst worden. Wij verzorgen dit niet, maar alles is plug and play te monteren. Lukt dit niet zelf, huur dan een vakman in , laat de aannemer de keuken plaatsen of vraag een handige vriend/familielid.

 

 

 

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Let op, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Kom de kleuren gerust bij ons bekijken.