Houten keukenfronten op maat, jij bepaalt alles.

Onze collectie met maatwerk houten keukenfronten is zeer uitgebreid. Zo leveren wij diverse basis materialen, die afgewerkt kunnen worden op verschillende manieren. Onze vlakke houten keukenfronten zijn van mdf en hebben een dikke houtfineer toplaag. We bieden de keuze tussen verschillende soorten houtfineer zoals eiken, bamboe en shinnoki. Houtfineer keukenfronten zijn erg duurzaam en blijven heel lang mooi.

Kies je voor een paneel of kaderfront, dan leveren wij massieve keukenfronten. In de meeste gevallen is dit een massief eiken paneel, welke uit 5 delen is opgebouwd. Hierdoor is er weinig sprake van krimp of werking. Al onze houten keukenfronten ikea zijn leverbaar in meer dan 40 houtkleuren of 1000 lak kleuren!

 

Waarom kiezen voor houtfineer in plaats van massief hout?

degelijke houten keukenfronten voor maatwerk keukensVoor de vlakke houten modellen kiezen wij er dus voor om houtfineer te verkiezen boven massief hout, Dit heeft te maken met de nadelen van massief hout. Hout werkt namelijk altijd en is door temperatuur en vochtpercentage verschillen niet stabiel. Hierdoor wordt een keukenfront dus groter of kleiner, maar er kunnen ook scheuren of gaten ontstaan. Om dit te voorkomen leveren wij een MDF basis met een dikke laag houtfineer. Deze fronten zijn niet van massief te onderscheiden, maar kennen geen werking. Hierdoor geven wij ook 10 jaar garantie op deze houtfineer keukenfronten.

 

Onze houten keukenfronten zijn leverbaar in heel veel kleuren.

Wij kiezen voor de afwerking van onze keukenfronten voor de olie van Rubio Monocoat. Deze olie beschermt het hout optimaal en geeft hem zijn unieke kleur. Er zijn in totaal wel 40 houtkleuren leverbaar. Van white wash tot donker wenge, alle originele houtkleuren kunnen we leveren. Naast olie kunnen we de fronten ook leveren met een laklaag, U kunt dan kiezen uit alle mogelijke verfkleuren van Ral, sikkens of Farrow and ball. Er zijn dan meer 1000 kleuren mogelijk. Bekijk hier foto's ter inspiratie of lees meer over onze unieke werkwijze.

 

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Let op, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er zijn 1001 opties mogelijk!

Bamboe houten keukenfronten voorbeelden:

Shinnoki houtfineer keukenfronten voorbeelden:

Eiken houten keukenfronten voorbeelden:

Wat kosten onze houten keukenfronten? 3 Verschillende prijsvoorbeelden.

Zoals u op deze pagina heeft kunnen zien is ons aanbod in houten keukenfronten erg groot. Wij leveren in totaal meer dan 200 houtvarianten, dus ook jouw gewenste houtkleur zit er zeker bij. Maar wat zijn nu de kosten voor echte houten keukenfronten. Onderstaand enkele prijsvoorbeelden, zodat u een idee heeft van de kosten. Let op dit zijn indicaties. We maken ook graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weer waar u aan toe bent.

  • Houtfineer keukenfronten van eiken, vlak model 18 mm dik. Prijs Euro 347,- per m2.
  • Houtfineer keukenfronten van shinnoki, vlak model 18 mm dik. Prijs Euro 367,- per m2.
  • Massief eiken keukenfronten met kader 22 mm dik. Prijs Euro 487,- per m2.

Prijzen per m2, inclusief btw.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw houten keukenfronten of jouw complete maatwerk keuken!