Al je wensen verwerken in een ikea keuken op maat.

Eindelijk heel veel opties voor je ikea keuken op maat.

Een ikea keuken is kwalitatief prima, en het aanbod in kasten is ook ruim voldoende. Het is dus zeker mogelijk om een maatwerk keuken te maken op basis van een ikea keukenkast. Wil je echter wat meer keuze in materialen en kleuren, dan is ikea wel erg beperkt. Dat is uiteraard logisch, want door de massa productie kan ikea jouw een hele goede prijs bieden. Om je toch heel veel opties te kunnen bieden hebben we het Upseven concept voor je bedacht.

Een maatwerk keuken van upseven, is opgebouwd uit de standaard rompen, laden en scharnieren van ikea, aangevuld met onze maatwerk keukenfronten, zijpanelen en maatwerk keukenbladen.  De mogelijkheden zijn hierdoor gigantisch. Je kan werkelijk elke keuken die je online ziet gaan namaken!

 

Ga je voor Hout, MDF, Fineer of kunststof? 1001 mogelijkheden voor je ikea keuken op maat.

Ikea keuken op maat maken met onze maatwerk frontenJe kunt je keuken nu helemaal op maat maken met onze maatwerk keukenfronten en maatwerk keukenbladen. We leveren de keukenfronten bij je thuis, inclusief alle benodigde boringen, dus onze fronten zijn net zo eenvoudig te monteren als de originele ikea fronten. En lukt monteren niet, dan huur je toch gewoon een vakman in. Je maatwerk ikea keuken kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Jij bepaalt elke detail van je maatwerk ikea keuken.

De keuze in materialen is enorm. Zo kan je kiezen om je maatwerk ikea keukenfronten te laten spuiten. Je kunt dan alle Farrow and ball, Ral of Sikkens kleuren gebruiken, dus je kunt dan kiezen uit meer dan 10.000 kleuren. Ga je liever voor echt hout? Dan kun je kiezen voor echte houten fronten van fineer en massief hout. Wij leveren onder andere eikenhout, bamboe, Shinnoki en notenhout. Het kleuraanbod is ook hier groot, elke houtkleur is leverbaar.

Wees dus niet beperkt door het aanbod van ikea. Zoek online je favoriete keuken en maak hem op maat met onze maatwerk producten! Elke keuken is te upgraden naar een ikea keuken op maat.

 

Ook maatwerk keukenbladen leverbaar voor je ikea keuken op maat.

groen blauwe maatwerk keuken met wit blad

Een keukenblad maakt je keuken helemaal af. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 500 kleuren en structuren. We leveren keukenbladen van composiet, natuursteen en keramiek. Alle maatwerk keukenbladen worden geleverd in de dikte en afwerking die jij wenst. Geheel passend in de ikea maatvoering, of ook weer aangepast naar jouw wensen.

Naast keukenbladen leveren wij uiteraard ook spoelbakken, achterwanden, smetplinten en vensterbanken. Je kan je keuken dus van A tot Z afwerken met onze maatwerk producten.

Meer info over de keukenbladen, klik dan hier.

 

Wat kost een complete ikea keuken t.o.v. een Upseven maatwerk keuken?

Een complete ikea keuken kost gemiddeld tussen de 4.000 en 10.000 euro. Je koopt dan een complete keuken, dus inclusief de apparatuur, fronten en werkbladen. Hierin zitten dan ook de standaard fronten van ikea. Een Upseven maatwerk keuken met een ikea basis kost gemiddeld tussen de Euro 5.000 en 15.000.  Je kan dus stellen dat je voor 1000 tot 5.000 euro extra je keuken helemaal op maat kan laten maken!  Je krijt dan meer keuze, een hogere kwaliteit en een sfeervolle afwerking!

 

Offerte aanvragen of een ikea keuken afspraak maken?

Ben je benieuwd naar wat jouw ideale keuken kost? Mail of whatsapp ons je tekening en wensen door en we maken vrijblijvend een offerte.

Wil je nog meer inspiratie opdoen, klik dan hier.

Stel ook gerust je vragen via whatsapp, we zijn je graag van dienst.

 

betaalbare maatwerk keukens van upseven
keuken op maat kopen bij upseven
fronten op maat voor je maatwerk ikea keuken
maatwerk keukens in ral kleuren