Nieuwe houten keukens op maat leverbaar bij Upseven.

Hoe zien jouw ideale houten keukens op maat eruit? 

Houten keukens zijn er in heel veel uitvoeringen. Van budgetkeukens met houtlook fronten tot echte handgemaakte houten keukens van interieurbouwers. Er zit natuurlijk een enorm verschil in de uitstraling van deze keukens. Dat mag ook, want ook de prijzen verschillen enorm. Een houtlook budget keuken kost gemiddeld tussen de 4.000 en 8.000 euro en een handgemaakte houten keuken kost gemiddeld 25.000 tot 50.000 euro. Je kiest dus meestal tussen prijs en een geweldige uitstraling, en dat is zonde. Kan dit niet anders? Zeker wel, met de stoere houten keukens op maat van Upseven!

 

Betaalbare houten keuken op maat!

Betaalbare houten keukens op maat van upseven

Ons unieke concept, biedt je de mogelijkheid om betaalbare houten keukens te creëren. Hoe we dat doen? We combineren de efficiency en lage prijzen van ikea met de maatwerk mogelijkheden van Upseven. We gebruiken dus de kastrompen, poten, laden en scharnieren van ikea en plaatsen hier onze maatwerk fronten en zijpanelen op.  Op deze wijze kun je een maatwerk houten keuken creëren, die volledig aansluit bij al je wensen. En bovendien kost een Upseven houten keuken, gemiddeld tussen de 7.500 en 25.000 euro.

Je krijgt door ons concept dus 100x meer mogelijkheden in materialen en kleuren. Tegelijkertijd bespaar je duizenden euro's t.o.v. de arbeidsintensieve keukens van de interieurbouw. Of je nu kiest voor houten keukens op maat van houtfineer of massief hout, wij leveren jouw droomkeuken.

 

Ons aanbod in houten keukens bestaat onder andere uit:

  • Houtfineer fronten van eikenhout, bamboe hout, shinnoki hout en notenhout.
  • Massief eiken fronten van eikenhout, essenhout of notenhout.
  • In totaal leveren we meer dan 50 modellen in meer dan 200 houtkleuren.

 

Wat kosten onze moderne en landelijke houten keukens?

Wat kost een massief houten keuken? Onze houten keukens op maat kosten dus gemiddeld tussen de 7.500 en 25.000 euro. Maar waar zit dat prijsverschil nu in? Met name het formaat van de keuken, bepaalt de totaalprijs. Daarnaast bepalen de gekozen materialen mede de totaalprijs. Om een indruk te geven van het prijsniveau, geven je enkele voorbeelden van keukens en hun prijzen.

 

houten keuken op maat met massief eiken keukendeurtjes

Kleine U vormige houten keuken met massief eiken fronten.

Deze keuken is zeer praktisch en heeft een warme uitstraling. Het front is van massief eiken en is behandeld met een skylt lak. Deze is transparant en kleur het hout minimaal. Hierdoor behoud je de natuurlijke uitstraling van het hout. Het kadermodel geeft de keuken een modern landelijke uitstraling, wat wordt versterkt door de zwarte komgrepen. Het keukenblad is van composiet en heeft een hardsteen look uitstraling.

De kosten voor deze houten keuken op maat zijn Euro 14.560,-

Zeer ruime eilandkeuken met kastenwand in robuust eikenfineer

Deze geweldige houten maatwerk keuken is van eikenfineer. Er is een robuuste versie gebruikt met voldoende vlammen. De horizontale belijning geeft de keuken ook een unieke uitstraling. Het front is behandeld met een lichte white wash olie, welke de diepe groeven net even een witte diepte geeft. Al onze vlakke houten fronten zijn van houtfineer, maar dit is absoluut niet de onderscheiden van massief hout. We doen dit overigens niet voor de prijs, maar voor de kwaliteit en duurzaamheid! Het keukenblad is van keramiek in de kleur Beton. Zo heeft u wel de uitstraling van Beton, zonder de nadelen!

De kosten voor deze eiken houten keukens  zijn Euro 21.300,-

Betaalbare maatwerk keukens
eiken houten keuken op maat met gelakte fronten

Rechte houten keuken met gelakte fronten.

Ook een kleinere keuken kan een fantastische uitstraling krijgen. Deze eikenfineer fronten met groef zijn gelakt in de kleur Farrow and ball all white 2005. Leuk detail aan deze keuken is dat de vlakke deuren met groef gecombineerd worden met een kaderfront! Het keukenblad is van keramiek in de kleur ascale grey. Een geweldig voorbeeld van onze op maat gemaakte houten keukens.

De kosten voor deze houten keuken op maat zijn Euro 8.720,-

Weten wat onze op maat gemaakte houten keukens kosten?

Heb je vragen over ons concept of wil je graag weten wat de prijs zal zijn voor jouw project? We zijn je uiteraard graag van dienst en dat kan op verschillende manieren.

  • Maak een afspraak met adviseur Dennie en ontwerp samen je ideale keuken. Hierna volgt ook de offerte. Een afspraak is het handigst in onze demoruimte te Doetinchem, maar kan ook bij u thuis gepland worden. We adviseren je graag van A tot Z.
  • Mail ons je ontwerp of maten van de keuken toe en geef hierbij je wensen aan. We maken dan online een ontwerp en offerte voor je. Hierna nodigen we je uit in onze demoruimte of we komen langs met kleurstalen.

Heb je andere vragen, whatsapp ons op 0614332707 of mail naar info@upseven.nl