Maatwerk keuken maken op basis van een ikea keuken.

Maatwerk keuken maken op basis van een ikea keuken.

Hoe komen we bij het idee voor een maatwerk keuken op basis van een ikea keuken? We hebben anno 2022 hele specifieke wensen voor ons interieur. Zo willen we geen standaard keuken, maar een keuken die persoonlijk en uniek is. Je komt dan al gauw uit, bij de luxere keukendealer of interieurbouwer. Deze partijen leveren een keuken op maat, precies zoals jij hem wenst. Enige nadeel? Door de duurdere materialen, vele manuren en hoge marges, betaalt u gemiddeld tussen de 20.000 en 40.000 voor een maatwerk keuken. Wie kan en wil dit betalen voor een maatwerk keuken?

Maatwerk keuken maken op basis van een ikea keuken

Voorbeeld van een maatwerk keuken op basis van ikea.

Het alternatief, maatwerk keuken maken op standaard basis.

Zijn er dan geen betaalbare alternatieven voor maatwerk keukens? Ja, er zijn veel keukenzaken die standaard keukens verkopen, maar als je dieper op de materie wil ingaan m.b.t. materialen, kleuren en maatwerk kasten, dan wordt het lastig. Ze zijn wel betaalbaar, maar bieden geen voldoende aanbod om echt maatwerk te leveren. En ikea dan? Die bieden betaalbare oplossingen, maar hebben door een massa is kassa principe, simpelweg te weinig keuze in materialen en kleuren. Ook maatwerk in kasten is niet mogelijk.

 

Combineer IKEA en Upseven en je kan jouw keuken op maat laten maken.

Jammer,want IKEA is wel heel erg betaalbaar. Maar wij bieden je de perfecte oplossing. Combineer IKEA met Up7 en je kan bijna onbeperkt gaan nadenken over hoe je droomkeuken eruit moet gaan zien. Jouw maatwerk keuken maken?, start direct! Hoe het werkt?

  • Koop de voordelige basis keukenkasten bij ikea, maar dan zonder fronten en zijpanelen, je hebt dan een voordelige basis voor je keuken.
  • Koop bij UP7 je maatwerk fronten, plinten en zijpanelen. Met meer dan 20 materialen, 100 modellen en 10.000 kleuren zijn je optische keuze bijna onbeperkt.
  • Maten aanpassen, dat gaat heel simpel. Wil je bijvoorbeeld een standaard kast van 60 cm onbouwen naar 57,3, omdat je simpelweg deze maat nodig hebt? Wij passen de ikea kast voor je aan, en leveren maatwerk fronten van 57,3 cm. Elke aanpassing in hoogte, breedte of uitvoering is mogelijk!
  • Ook leveren wij luxe maatwerk keukenbladen voor je maatwerk keuken. Ons assortiment bestaat uit keukenbladen van Natuursteen, keramiek en Composiet. Onze prijzen zijn gemiddeld 20 tot 50% voordeliger dan bij de keukendealer!

Met bovenstaande creëer je dus je eigen unieke en persoonlijke keuken! En een keuken die geen 30K of 40K kost, maar gemiddeld tussen de Euro 8k en 15K! Meer opties en geld besparen dus voor je maatwerk keuken maken op basis van ikea.

Jouw maatwerk keuken prijs is afhankelijk van je wensen.  Geef ons je wensen door en we maken graag een vrijblijvende indicatie prijs voor je.

 

Maatwerk keuken maken,  hulp nodig bij het ontwerpen?

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of inrichten van je maatwerk keuken?  Wij helpen je graag. Onze adviseur Dennie, is al meer dan 23 jaar werkzaam in de keukens en geeft je een eerlijk advies over de indeling, ergonomie, Design en technische aspecten. Maak dus vrijblijvend een afspraak met Dennie voor een adviesgesprek. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend.

In een gesprek van 2 tot 3 uur nemen we alle optische en technische details door, zodat we samen jouw ideale keuken ontwerpen.

We ontvangen u graag in onze demoruimte te Doetinchem, waar we u alle materialen en kleuren kunnen tonen. Omdat wij maatwerk leveren, vindt u hier geen complete keukens, maar we richten ons op alle onderdelen en adviseren u heel specifiek op alle materialen en mogelijkheden. Jouw keuken op maat laten maken doe je samen met Upseven.

Graag tot ziens in Doetinchem!