Keuken op maat laten maken, onze mogelijkheden en kosten.

Hoe creëer je je ideale keuken op maat? 

Hoe verwerk je al je wensen in jouw ideale design keuken op maat? Simpel, door ze allemaal te verwerken! Laat je niet beperken door de mogelijkheden van ikea of de keukendealer. Jouw keuken moet ook echt jouw keuken worden. Onze maatwerk keukenfronten en keukenbladen zorgen voor een ongekend aantal mogelijkheden, terwijl de prijs zeer betaalbaar blijft. Lees hieronder meer over ons unieke keuken op maat concept.

Keuken op maat van houtfineer shinnoki

Keuken op maat met houtfineer Shinnoki, in 40 kleuren leverbaar.

Ons concept, meer materialen, meer kleuren, jouw keuken op maat laten maken.

Waarom is ons concept uniek? Wij bieden je meer materialen, kleuren en mogelijkheden, maar zijn wel 20 tot 50% voordeliger. Hoe we dit doen? We combineren de betaalbaarheid van Ikea met onze maatwerk producten. Hierdoor creëren we een unieke keuken op maat, die betaalbaar blijft. De kracht van ikea is de massa productie, waardoor de keukenkasten heel betaalbaar blijven. Ikea keukenkasten zijn 30 tot 80% voordeliger dan bij een keukendealer. De kleur mogelijkheden bij ikea zijn wel beperkt, en daarom werkt de combinatie met Upseven zo goed. Wij bieden je 1001 mogelijkheden in maatwerk, waardoor je elke keuken op maat kan laten maken. Van modern tot landelijk van eikenhout tot lak gespoten, alles is mogelijk.

 

Keukenfronten van kunststof, MDF, Houtfineer of massief hout.

Je kan bij ons kiezen uit heel veel verschillende materialen. Door deze keuze's is het mogelijk om elke keuken te leveren die online vindbaar is. Heb je dus een mooie keuken gezien op Google of Pinterest, vraag er dan vrijblijvend een prijs voor aan. Onze collectie bestaat onder andere uit:

  • Kunststof keukenfronten in meer dan 200 kleuren en structuren.
  • MDF fronten met laminaat, in meer dan 50 modellen en 250 kleuren
  • MDF fronten met lak, in meer dan 50 modellen en 10.000 kleuren.
  • Houtfineer keukenfronten in 5 houtsoorten en meer dan 100 houtkleuren.
  • Massief houten keukens op maat, in 4 houtsoorten en meer dan 100 houtkleuren.

 

Keukenbladen voor je keukens op maat.

maatwerk keukenbladen keuken op maat

Onze collectie maatwerk keukenbladen is gericht op duurzaamheid en uitstraling. We leveren uitsluitend materialen die tegen een stootje kunnen en dus lang meegaan. We leveren onder andere keukenbladen van Natuursteen, Composiet en keramiek. Werkelijk elke dikte en afmeting is mogelijk.

Qua kleuraanbod kunnen we in totaal meer dan 500 kleuren leveren, dus jouw kleur zit er gegarandeerd bij. Ons aanbod bestaat uit marmer looks, beton looks,  steenlooks en heel veel andere mooie motieven die aansluiten bij de kleurtrends van 2022/2023.

 

 

 

Wat kost een keuken op maat?

Keukens zijn er in heel veel smaken. De precieze prijs is dus afhankelijk van het formaat en de keuze's die u maakt. Om een idee te krijgen van wat een keuken op maat bij ons gaat kosten, geven we je graag enkele gemiddelde prijzen. Algemeen kunnen we zeggen dat onze keukens tussen de 7.000 en 20.000 kosten. Je krijgt dan een maatwerk keuken die helemaal naar jouwe wens gefabriceerd wordt. Ter vergelijking, dezelfde keuken kost bij een luxe keukendealer (of je kan je keuken laten maken door interieurbouwer) dan minimaal 12.000 tot 40.000 euro, dus je bespaart duizenden euro's.

Prijsvoorbeelden van keukens op maat:

  • Rechte keuken op maat van 350cm, met houtfineer fronten en composiet blad. Euro 7.000 tot 10.000
  • L vormige keuken van 3.00 x 2.40 met MDF lakfronten en natuursteen keukenblad.Euro 9.000 tot 12.000
  • U vormige keuken van 2.00 x 3.20 x 2.40 met MDF laminaat fronten en Composiet blad. Euro 11.000 tot 18.000
  • Kastenwand 300 cm met eiland 300 x 120 cm. Eiken keukenfronten met Keramiek blad. Euro 12.000 tot 17.000

 

Een keuken op maat, welke uitvoeringen zijn er?

Wanneer je kiest voor een keuken op maat, dan zijn de mogelijkheden dus bijna eindeloos. Je bent niet afhankelijk van een beperkt kleurenaanbod en je kan dus naar hartenlust je keuken op maat gaan samenstellen. Om je te inspireren, geven we je graag enkele voorbeelden van keukens op maat.

Uitvoering 1, Handgemaakte keuken op maat

onze handgemaakte keuken op maat in AmersfoortEen handgemaakte keuken op maat klinkt erg ambachtelijk. Vroeger was dat natuurlijk ook zo. Elke handgemaakte keuken op maat, werd gemaakt in de werkplaats van een keukenbouwer of interieurbouwer. Deze keukens waren tot op elke detail aanpasbaar en waren met name populair bij mensen die een landelijke keuken zochten. Anno 2022 zijn deze handgemaakte keukens nog steeds populair. Wel in een iets moderner jasje, want de meeste handgemaakte keukens op maat, hebben een front van houtfineer of massief hout. Ze hebben dus een modern landelijke uitstraling.

Wij leveren met ons Upseven concept, ook uw handgemaakte keuken op maat. Maar wel in combinatie met de slimme en industriële productie van ikea. Door de rompen, laden, poten en scharnieren standaard in te kopen, bespaart u veel geld. Vervolgens worden onze maatwerk keukenfronten en keukenpanelen toegevoegd, zodat optisch een complete handgemaakte keuken ontstaat. Het beste dus van 2 werelden.

 

Uitvoering 2, een industriële keuken op maat.

Een industriële keuken op maat bestaat met name uit hout en metaal. De keukens hebben een robuuste uitstraling en passen eigenlijk in elke type woning. Of je nu een keuken zoekt voor een boerderij of een modern nieuwebouwhuis, een industriële keuken geeft je woning een uniek karakter. Onze industriële keukens zijn voornamelijk voorzien van eikenfineer keukenfronten en keukenfronten van massief eiken. Ook is het mogelijk om een industrieel keuken te ontwerpen met bamboe hout of notenhout. Deze keukens worden veelal gecombineerd met zwarte inbouw apparatuur, grote vrijstaande ovens en robuuste schouwkappen. Een industriële keuken op maat kost gemiddeld tussen de Euro 10.000 en 25.000,-.

 

Uitvoering 3, een moderne keuken op maat.

maatwerk keukens in ral kleurenLiever een super strakke moderne keuken? Ook die zijn leverbaar binnen ons Upseven keuken op maat concept. Wij leveren moderne keukens in meer dan 10.000 kleuren. Hoe dit kan? Wij leveren elke Ral,Sikkens, NCS of Farrow and Ball kleur. Je kan dus eenvoudig je unieke en persoonlijke kleur kiezen. Qua modellen kun je kiezen uit meer dan 20 uitvoeringen.

De meeste moderne keukens op maat, zijn voorzien van een glad keukenfront, maar er zijn ook heel veel varianten leverbaar. Wat dacht je van een modern kadermodel of model met afgeronde hoeken? Wij maken hem op maat voor jou.

 

 

Ben je benieuwd naar wat jouw keuken kost? Mail of whatsapp ons je tekening en wensen door en we maken vrijblijvend een offerte. Wil je nog meer inspiratie opdoen, klik dan hier. Stel ook gerust je vragen via whatsapp, we zijn je graag van dienst.