Jouw unieke blauwe keuken is leverbaar in 1001 kleuren.

Blauwe Keuken kopen, ga je voor lichtblauw of Donkerblauw?

Jouw unieke blauwe keuken vindt je helaas niet bij de standaard keukenboer .Wat jouw favoriete blauwe keukenkleur ook is, bij UP7 leveren we de kleur blauw die jij zoekt! Wij leveren namelijk maatwerk keukenfronten voor alle ikea keukens en kasten en dat in meer dan 10.000 verschillende kleuren. Wij leveren alle Ral, sikkens en NCS kleuren, maar ook trendkleuren van Farrow and ball bijvoorbeeld. Maak je keuken dus uniek en persoonlijk en kies de maatwerk keuken van je dromen!

 

Lichtblauwe keuken in de kleur Duivenblauw.

licht blauwe ikea keuken in duivenblauwEr zijn natuurlijk heel veel kleuren blauw. In de foto hiernaast zie je een greeploze ikea keuken met lichtblauwe fronten. De kleurbenaming is duivenblauw. Farrow and ball noemt de kleur lulworth blue. Het is een lichtblauwe kleur, die fris en helder oogt. Wat een geweldige blauwe keuken!

De fronten zijn van MDF en hebben een greep profiel. Hierdoor heb je toch een greeploze keuken, maar verlies je geen ruimte voor greep lijsten die in de kast verwerkt zitten. De keuken is hierdoor modern en strak, maar door de lichtblauwe kleur ook zeer sfeervol.

Wist je dat er meer dan 5000 leuren blauw zijn, je keuze is dus reuze. We helpen je uiteraard graag om de juiste kleur blauw te vinden voor jouw nieuwe maatwerk keuken.

 

 

 

Een stoere en robuuste blauwe keuken.

Ga je liever voor een donkerblauwe keuken? Dan is onderstaande keuken wellicht jouw match. De keuken is gespoten in de kleur hague blue van Farrow and ball. Wat een geweldige donkerblauwe keuken is dit! Niet het donkerblauw wat je standaard ziet, maar een unieke donkerblauwe keuken, doordat er ook groentint in de kleur zit. Naast deze kleur hebben we uiteraard nog heel veel andere donkerblauwe kleuren die je kunt toepassen op je keuken of kast.  Kies simpelweg jouw ideale droomkleur.

blauw groene keuken donkerblauw

 

Combineer je keuken met een maatwerk aanrechtblad.

zwarte maatwerk keuken met marmer bladDe uitstraling van je keuken wordt natuurlijk ook bepaald door het aanrechtblad. De meeste blauwe keukens worden gecombineerd met een wit composiet keukenblad, maar ook keramiek is erg populair. Ga bijvoorbeeld voor een marmer variant of betonlook! Ons assortiment maatwerk  aanrechtbladen bestaat uit meer dan 500 kleuren natuursteen, composiet en keramiek!  Al onze keukenbladen worden op maat gemaakt, dus je kan zelf de dikte, diepte, lengte en breedte bepalen van alle werkblad delen. Ook kun je kiezen uit meer dan 50 spoelbakken. We leveren alle merken en typen. Ook voor een maatwerk keukenblad voor je blauwe keuken ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Kom naar onze showroom en kies jouw ideale blauwe keuken.

Kies jouw ideale blauwe kleur in onze showroom te Doetinchem. We helpen je graag bij het vinden van de juiste blauwe verfkleur. Ook helpen we je graag met het keukenontwerp en andere technische aspecten. We hebben meer dan 23 jaar ervaring in de branche en weten inmiddels hoe je een maatwerk keuken ontwerp, produceert en foutloos levert.  Onze kennis en ervaring benutten we graag om ervoor te zorgen dat u een geweldige nieuwe keuken ontvangt.

Wat kost een keuken op maat? Gemiddeld 7.500 tot 25.000, maar dat calculeren we graag voor je. Onze keukens zijn 20 tot 40% voordeliger dan bij de interieurbouwer of de luxere keukenzaak. Dat is dus een grote besparing. Daarnaast bieden we je tot 10x meer opties in materialen en kleuren.

Kom bij ons langs! We werken wel altijd op afspraak. Hierin zijn we overigens wel heel flexibel, dus laat gerust weten of welke dagen en tijden je het beste schikt. Het is overigens ook mogelijk om een thuisbezoek aan te vragen, als dit gewenst is. We kunnen dan eventueel ook een inmeting verzorgen, mocht dat nodig zijn.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

logo upseven maatwerk keukens