Je keuken op maat laten maken, geweldig voordelig!

Een keuken op maat laten maken, en dan ook nog eens redelijk betaalbaar.

Jouw keuken op maat laten makenKeukenzaken genoeg, maar daar koop je alleen standaard keukens, die niet aanpasbaar zijn aan je persoonlijke wensen. Wil je een keuken op maat laten maken, dan  ga je normaliter naar de interieurbouwer of luxe keukenzaak. Maar ja als je dan met een offerte van gemiddeld 30 tot 40K naar buiten komt, dan wordt je daar ook niet vrolijk van. Waar vindt je nu de mogelijkheid om een keuken helemaal naar je wensen aan te passen, en die ook nog eens binnen je budget blijft?

Upseven concept, unieke en persoonlijke keukens!

Bij upseven krijg je de vrijheid die je wil, als het gaat om maten, materialen en kleuren. Je kan dus zelf bepalen of een kast kleiner of groter moet, welk materiaal front je wil en in welke kleur je deze afgewerkt wil hebben. Je krijgt dus volledige vrijheid in persoonlijke keuze's.  Wij leveren moderne maatwerk keukens, landelijke maatwerk keukens en industriële maatwerk keukens. Geef ons een foto van Pinterest, google of elders, en we gaan de keuken voor je creëren. Je keuken oo maat laten maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Ons assortiment bestaat uit MDF keukenfronten in 50 modellen en meer dan 10.000 kleuren. Hiermee kan je elke keuken creëren die je wil. Daarnaast leveren wij Houten keukenfronten van o.a eiken, Bamboe, Shinnoki en meer. Deze houten fronten zijn leverbaar in meer dan 200 houtkleuren en maken je keuken warm, robuust en bijzonder smakelijk. Ook voor houten keukens op maat moet je dus bij Upseven zijn.

Jouw keuken op maat laten maken, is dat wel betaalbaar? Ja, want we combineren 2 werelden!

Dat ons maatwerk mogelijkheden bijna eindeloos zijn, dat weet u inmiddels. Maar hoe zorgen we ervoor, dat u bij ons een offerte krijgt die wel aanspreekt? Simpel, we combineren de massa is kassa gedachte van ikea, met onze maatwerk mogelijkheden. Hoe dit werkt? We nemen de keukenkastjes , plinten, poten, laden en scharnieren van ikea. Deze worden in de massa gemaakt en zijn hierdoor veel voordeliger dan dat ze zelf geproduceerd moeten worden. Vervolgens nemen we onze maatwerk keukenfronten, zijpanelen, plinten, en keukenbladen, waardoor de keuken op maat, uniek en persoonlijk wordt!

Op deze wijze combineren we betaalbaarheid met ultiem maatwerk. Op deze wijze kunnen  we echte maatwerk keukens leveren die gemiddeld tussen de Euro 7.500 en 25.000 kosten. Je kan dus je keuken laten maken door interieurbouwer, maar je bespaart bij ons duizenden euro's.

keuken op maat kopen bij upseven

 

Maatwerk keukenbladen van keramiek, composiet en natuursteen.

Uiteraard leveren we ook uw nieuwe maatwerk keukenblad, achterwand en meer. Ons assortiment keukenbladen bestaat uit meer dan 500 kleuren en ook hier zijn de mogelijkheden in maten en uitvoeringen eindeloos. Of je nu een betonlook composiet blad wenst of een geweldige marmerlook versie van keramiek, wij hebben de juiste kleur in ons assortiment.

Onze maatwerk keukenbladen worden op maat gemaakt, dus ook uitsparingen voor de kookplaat, spoelbak etc worden verwerkt. Ook leveren we elk merk en type spoelbak mee. Om onze maatwerk keukenbladen betaalbaar te houden, worden ze compleet geproduceerd in Portugal. Dit scheelt namelijk 20 tot 40% t.o.v. de productieprijzen in Nederland. Weer erg voordelig voor u als eindgebruiker.

Onze keukenbladen zijn leverbaar in dikte's vanaf 1,2 cm tot 10 cm. Je bepaalt dus zelf de uistraling die je blad heeft. De dikkere bladen worden verstevigt met aluminium kokers, waardoor ze sterk , maar wel vervoerbaar zijn. Denk bij de dikte van je keukenblad ook aan de gewenste werkhoogte van je keuken!

 

Advies, ontwerp, technische assistentie, we zijn u graag van dienst!

Wij adviseren en ondersteunen je verder graag bij het ontwerpen van jouw ideale keuken op maat. We hebben ruim 23 jaar ervaring in de branche en dat zie je terug in onze resultaten. Kom dus gerust langs voor een adviesgesprek of vraag online een offerte aan. Je bent ook van harte welkom in onze demoruimte te Doetinchem voor het bekijken van onze fronten, materialen en werkbladen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Nu je keuken op maat laten maken!