Geweldige houtfineer fronten voor je keuken of kasten

Geweldige houtfineer fronten voor je keuken of kasten

Onze houtfineer fronten zijn leverbaar in elke maat. Jij bepaalt simpelweg de maatvoering, uitvoering en kleur. Onze houtfineer fronten kun je gebruiken voor keukens, kasten en meubels. De fronten produceren wij met name voor alle ikea keukens en kasten, maar zijn uiteraard geschikt voor alle merken en uitvoeringen. Upseven fronten zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen en 40 verschillende kleuren.

houtfineer fronten voor je  keuken of kasten.

Elegante houtfineer fronten in Dark brown

 

Kies je fineer fronten met of zonder noesten?

eiken fineer fronten zonder noesten

Houtfineer fronten zonder noesten

eiken fineer fronten met noesten

Houtfineer fronten met noesten

eiken fineer fronten met grote noesten en scheuren

Houtfineer fronten met hele grote noesten en scheuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De keuze tussen de bovenstaande opties is waarschijnlijk snel gemaakt. Optisch krijgt uw keuken of kast een hele andere uitstraling als u kiest voor een fineer front zonder noesten of met noesten. Een plain front, dus zonder noesten, is heel rustig en geeft de keuken dus een rustige en moderne uitstraling. Wil je een meer robuuste en industriële keuken of kast maken, dan kies je voor eiken fineer fronten met noesten.  Niet robuust genoeg, dan hebben we ook een variant met open noesten en scheuren. Fineer is een geweldig materiaal als hout voor keukendeurtjes!

Voor alle uitvoeringen geldt, dat deze niet te onderscheiden zijn van massief eiken. En dat terwijl de kwaliteit beter is en er ook nog eens 10 jaar garantie zit op onze fineer fronten.

 

Wat kost een houtfineer front? Onze prijzen:

De prijzen voor onze eiken  fronten variëren en zijn afhankelijk van de keuze's die u maakt. In de basis is er bij ons geen verschil tussen de fineer fronten met of zonder noest. We werken met een gemiddelde prijs per m2, namelijk Euro 347,- per m2. Dit is inclusief btw.

Naast fineer fronten, leveren wij overigens ook massief eiken fronten en mdf fronten met folie of lak.

 

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of onze eiken fineer fronten in het echt komen bekijken in onze showroom?

Neem vrijblijvend contact met ons op.